Prirodna kozmetika Eva

 

Moje ime je Irena Ždrnja i ceo život sam volela da vodim računa o svojoj koži i da se mackam. Od malena me je tata tako navikao prvo na Soleu, a posle na raznorazne proizvode komercijalne kozmetike. Kasnije, u tinejdžerskom periodu, pa i kasnije u svojim ranim 20-im godinama imala sam povremeno bubuljice i koža mi je bila sklona mašćenju. Tada sam primetila da mi ne pomaže nijedna krema koju sam mogla kupiti u komercijalnim radnjama kozmetike. Prirodna kozmetika Eva izrodila se u avgustu 2020. godine iz ljubavi prema biljkama i nezi kože. Oduvek sam verovala u moć prirode i bila sam uvek nastrojenija holističkom i alternativnijem pristupu zdravlja. Stoga Eva kozmetiku posmatram kao svoje dete u koje ulažem mnogo ljubavi i pažnje. Moć etarskih ulja je neverovatna, promene zabeležene na mom sajtu i profilu na instagramu su direktne potvrde za to.

Lavanda je pomagala za ekcem, psorijazu, shea buter za suvu i ispucalu kožu ruku, kakao buter za usne, matičnjak za masnu kožu, smilje za bore itd. Trudim se da koristim najkvalitetnija etarska ulja u svojoj kozmetici i smatram da se to i primećuje.

Eva je brend koji želi da pomogne ljudima da se zaustave i osvrnu oko sebe. Da se okrenu prirodi, jednostavnim formulacijama i jednostavnijem životu. Ambalaža u koju pakujem proizvode je staklena i povratna. Smatram da je jako bitno da u 21. veku budemo osvešćeni i da vodimo računa o svom okruženju. Takođe, svakoga meseca doniram novac za ugrožene životinje koje su napuštene, mučene ili izbačene iz svog smeštaja i na taj način motivišem i inspirišem ljude da se pokrenu.

Drago mi je da u Eva zajednici svi prepoznaju koliko je bitno davati i pomagati onima kojima je potrebno.

Eva - jer verujem u prirodu!