Dostava

Isporuka robe

Robu šaljemo Post Express-om na teritoriji Republike Srbije i Kosova. 

Rok isporuke

Nakon završetka poručivanja, na Vašu e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom poručivanja, automatski će Vam stići potvrdni mail o uspešnoj kupovini. Sa tim mailom Vaša porudžbina je ušla u proces obrade i slanja. U slučaju bilo kakvih nejasnoća ili problema vezanih za Vašu porudžbinu kontaktirajte našu službu podrške na mail evaprirodnakozmetika@gmail.com

Rok isporuke je od 3 do 4 radna dana od trenutka Vaše porudžbine. Dani vikenda (subota i nedelja) se ne računaju. 

Kada pošiljka bude spremna za slanje na Vaš mail  koji ste ostavili u kontakt formi stićiće Vam poruka sa brojem Vaše pošiljke kao i link na kom možete ispratiti status Vašeg paketa. 

Preuzimanje pošiljke 

Na Vaš broj mobilnog telefona (koji ste ostavili u kontakt formi) dobićete SMS obaveštenje od pošte o prispeću Vašeg paketa.

Kuriri pošiljke donose na adresu u periodu od 08 do 17h (u većini slučajeva bude u toku prepodneva). Ljubazno Vas molimo da u tom periodu neko bude na adresi i da primi paket.

Pregledajte paket i ukoliko ima oštećenja slikajte i obavestite nas na mail adresu evaprirodnakozmetika@gmail.com iz naše korisničke službe će Vas ubrzo neko kontaktirati.

Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi biće pokušana dostava drugog dana, nakon čega se paket nama vraća.

U slučaju da se paket nama vrati, na mail ćete dobiti sistemski mail obaveštenja da je pošiljka otkazana. Ako je želite nazad Vi snosite duple troškove poštarine. Nakon jednog otkaza nećete moći da izvršite novu porudžbinu.

 

Trošak dostave snosi kupac.